Szombat
2021-06-12
16:07:43
Üdvözöllek Vendég
RSS
                    
Karrier és kikapcsolódás
Nyitólap Regisztráció Belépés
Money bookers »

        Honlap zene

      Extra állások

Találd meg álmaid állását!
  IT ÉRTÉKESÍTŐ
  IT PROJEKTMENEDZSER
  SZERVÍZ CSOP. VEZ.
  GÉPÉSZ FEJLESZTŐ. M...
  SZERVÍZTECHNIKUS
  PROGRAMOZÓ/FEJ...
  PROJEKTLEITER
  NEMZETKÖZI ÉRTÉ...
  FÉMMEGMUNKÁLÁSI...
  SENIOR POROJEKTMÉ...
  CSOMAGOLÁSI MÉRN...
  J2EE FEJLESZTŐ
  GÉPÉSZ TECHNOLÓ...
  SZERVIZ ÉRTÉKESÍTŐ
  MÉRNÖK ÉRTÉKESÍTŐ...
  SZAKTANÁCSADÓ...
  SZERVIZTECHNIKUS D
  SZERVIZTECHNIKUS S
  SZERVIZTECHNIKUS V
  TECHNOLÓGUS M...
  IT SALLES/TANÁCSADÓ
  MUNKAVÉDELMI SPE...
  SENIOR J2EE DEVELO...
  INTERNATIONAL SENI...
  ÉLELMISZERIPARI TEC...Honlapmenü
POKÉMONJÁTÉK
(A net egyetlen azonnal és folyamatosan játszható játéka!
Itt csak egy számít: menyit játszol!
Itt minden attól függ minél többet játszol annál erősebb pokéedző leszel!)

   Új oldalak !   


   Érezd jól magad


              Belépés

         Keresés


       Körkérdésünk

Értékeld honlapomat
Összes válasz: 15

             Időjárás
           Statisztika
Google PageRank

Látogatók az oldalon:


Vendégek
       Vírusvédelem
Az oldal védelmét a
"bitdeffender total security"
biztosítja!


            Holdfázis

   Szerencsejáték
                Chat           Álomfejtés
     Pasiknak
 
Bannerek 120x60
Kiemelt hirdetések!
Ajánlott oldalak
Állások mindenkinek
 Állások mindenkinek
  

Az alábbiakban lépésről lépésre végigjárjuk a regisztráció folyamatát.

Fontos, hogy a számlanyitáskor megadott adatok egy része (például a moneybookers számla pénzneme) a későbbiekben nem módosítható, ezért javasoljuk, hogy legyél körültekintő az adatok megadásakor.
Személy szerint kedvelem ezt a számlát. Egyszerű megnyitni, és használni. Ráadásul a Marketagent erre fizetett már nekem egy kis pénzt, amit csekken azóta is őrizgetek (ugyanis kipróbáltam, hogy kell csekkre "hazakérni" a pénzt. (Erről a Marketagent topikjában olvashatsz bővebben)

Regisztrációhoz kattints erre a linkre, vagy a bannerre!


A regisztráció megkezdéséhez kattints ide (a moneybookers főoldala új ablakban nyílik meg). Nyomd meg a "Register" vagy a "Sign up now" gombok valamelyikét.

A regisztráció első lépésében néhány általános számlainformációt kell megadni, az alábbiak szerint (mindegyik mező kitöltése kötelező):

E-mail cím. A későbbiekben ezzel az e-mail címmel jelentkezhetsz be moneybookers fiókodba (később azonban további e-mail címeket is hozzárendelhetsz a fiókodhoz). Fontos, hogy mindenkinek csak egy moneybookers számlája lehet, így minden e-mail címhez is csak egy fiók tartozhat.

E-mail cím megerősítése. Írd be az e-mail címedet még egyszer, és ügyelj arra, hogy a két mezőben megadott cím megegyezzen.

Jelszó. Ez lesz a moneybookers számlád jelszava. A kis- és nagybetűk különböző karakternek számítanak. A jelszónak legalább 6 karakter hosszúságúnak kell lennie, legalább egy betűt (a-z), illetve legalább egy olyan karaktert kell tartalmaznia, amely nem betű (szám, írásjel stb.). A jelszó nem lehet ugyanaz, mint a megadott e-mail cím.

Jelszó megerősítése. Írd be a jelszavad még egyszer, és ügyelj arra, hogy a két mezőben megadott jelszó megegyezzen.

Számlatípus. Moneybookers számlát nyithat magánszemély (ez az úgynevezett Personal Account vagy egyéni számla), de gazdasági társaság is (ez pedig a Company Account vagy céges számla). A kettő között az a különbség, hogy egyéni számla esetén a moneybookers csak a magánszemély nevére bejegyzett bankszámláról fogad el utalást, míg céges számlánál a cég nevére bejegyzett bankszámláról (céges számlánál meg kell adni külön a cég részéről az ügyintéző nevét is). Online pókerhez, kaszinózáshoz stb. értelemszerűen Personal Accountot kell választani.

Lakhely szerinti ország. Az az ország, ahol tartózkodsz, függetlenül az állampolgárságodtól. Azt az országot kell tehát megadni, ahonnan majd feltöltöd moneybookers számládat. (Magyarország = Hungary)

Moneybookers számla pénzneme. Célszerű úgy megválasztani a pénznemet, hogy a későbbiekben a lehető legkevesebb átváltással meg lehessen úszni az utalásokat, ily módon minimalizálva a konverziós költségeket. Online póker esetében akkor célszerű például USA dollárt választani, ha a pókertermekben dollár alapú számlával rendelkezel, így a pénzmozgatás során nem merül fel átváltási díj. Forintos számla egyébként nem javasolt, tekintettel a forint árfolyamának hullámzásaira.

FIGYELEM! A számla pénzneme a későbbiekben nem módosítható, így amit regisztrációnál megadsz, az lesz a végleges.

Preferált nyelv. A moneybookers kezelőfelület nyelve, célszerű az angolt (English) kiválasztani.

Security szám. A mező alatti képen szereplő, generált számsor, amelyet biztonsági okokból kell megadni. A későbbiekben minden bejelentkezéskor megjelenik majd egy turing szám, amelyet bejelentkezés előtt szintén be kell írni. (A rendszer minden alkalommal automatikusan generál egy turing számot, így érik el, hogy robotprogramok ne tudjanak bejelentkezni.)

A mezők kitöltését követően kattints a lap alján a NEXT gombra. Ezután a moneybookers küld egy megerősítő e-mailt a megadott e-mail címre. Ennek a levélnek az eleje felé lesz egy https://www.moneybookers... kezdetű link, erre kattints rá. (A megerősítő e-mailben szereplő link 24 óráig érvényes, tehát ha több mint egy napig nem érkezik meg az e-mail, újra kell kezdeni a regisztrációt.)

A következő ablakban kell megadni a személyes adatokat, az alábbiak szerint:

Megszólítás. Férfiak esetében Mr., nők esetében Mrs. (házas) vagy Ms. (hajadon).
Keresztnév. Javasoljuk, hogy a biztonság kedvéért kerüld az ékezetes karaktereket - ahogy a cím esetében is.
Vezetéknév. Fontos, hogy helyesen add meg a neved, mivel a későbbiekben csak a te nevedre szóló bankszámlákról, illetve bankkártyákról fogad el befizetéseket a moneybookers.

Utca, házszám. A címedből az utca és a házszám, vagy ha postafiókot adsz meg, akkor azt itt kell beírni, Ha szükséges, használd az alatta lévő mezőt is. Itt is lényeges, hogy pontosan írd be az adataidat, mivel a moneybookers-nél a személyazonosság ellenőrzésének egyik módja, hogy a megadott címre küldenek egy levelet egy ellenőrző kóddal, amit azután a honlapjukon kell beírni.

Irányítószám.
Megye/régió. Nem kötelező megadni.
Város/község.
A megadott címre az elmúlt két évben költöztél-e be. Ha nem, hagyd bejelölve a "No" opciót, ha igen, kattints a "Yes"-re. Ezután néhány újabb mező jelenik meg, ahol az előző lakhelyednek az adatait kell beírni.

Telefonszám. A telefonszám, amelyet a leggyakrabban használsz, lehet akár mobilszám is. A rendszer automatikusan beírja az ország hívókódját (Magyarország esetében +36) az alapján, hogy a regisztráció első lépésében lakhely szerinti országként mit adtál meg.

Mobiltelefonszám. Nem kötelező kitölteni (és nem feltétlenül mobilszámot kell megadni).

Születési idő. Nap/hónap/év formátumban. Fontos! A későbbiekben az utalásoknál, illetve a pénzkivéteknél kell megadni, és ha nem egyezik az itt megadott dátummal, a rendszer nem fogja engedélyezni a tranzakciót.

Ha kitöltötted a kötelező mezőket, kattints a "Next" gombra a folytatáshoz. Ha vissza akarsz térni az előző képernyőre, és az ott megadott adatokat módosítani szeretnéd, a "Back" gombra kell kattintanod.

A regisztráció negyedik lépése következik, az adatok megerősítése.

Számlatípus megváltoztatása. Ellenőrizd az adataidat, és ha valamit mégse jól adtál meg, a "Change account type" linkre kattintva visszatérhetsz a regisztráció első lépéséhez, és megváltoztathatod a számla típusát, a számla pénznemét, az e-mail címedet, a jelszavadat, valamint a lakhelyed szerinti országot.

Személyes adatok megváltoztatása. Ellenőrizd az adataidat, és ha valamit mégse jól adtál meg, a "Change personal details " linkre kattintva visszatérhetsz a regisztráció harmadik lépéséhez, és megváltoztathatod a nevedet, címedet stb.

Feliratkozás a moneybookers hírlevelére. Legyen bepipálva, ha a jövőben e-mailes tájékoztatást szeretnél kapni a moneybookers hirdetményeiről és akcióiról. Évente legfeljebb 20 e-mailt küldenek (a tapasztalat szerint sokkal kevesebbet), tehát nem fogják spammel elárasztani a levelesládánkat, és érdemes feliratkozni.

A felhasználási feltételek elfogadása. A regisztrációhoz el kell fogadnod a moneybookers általános szerződési feltételeit és adatkezelési szabályzatát. Ehhez pipáld be a szöveg melletti jelölőnégyzetet.

Ha mindennel végeztél, a regisztráció véglegesítéséhez nyomd meg a lap alján a "Confirm registration" gombot.

Ezután a rendszer automatikusan beléptet a fiókodba.


Honlapszerkesztő

My status Skype Me™!

          Stílus felelős

My status Skype Me™!

        Fontos hírekSzia, olvasd el az alattam következő fontos
értesítéseim
 amik neked szólnak!

     

Olvasd a honlapmenüt
 és nézd a két oldalsávot...

 

               Fordító

                 Óra


               Naptár
«  Június 2021  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

             NévnapMentet jegyzetek


   Szerkesztőhöz


           Barátaink

 •    Vérdíj(fejvadászok)
 •    Ingyenes online játékok
 •    Az Ön Munkaasztala
 • A uCoz tárhelye

 •           Vicc doboz
  A nap vicce         Belföldi hírek

       Képeslapküldés

           Vendégkönyv

                   Infó


  A te géped adatai !

  IP

        Csajoknak


        Az oldal létezik


              Figyellek
  Az IP-d:3.233.219.62
  Kérlek viselkedj rendesen.  Gyereknek

  Készítették: Sirokko&Zsibic © 2021 Minden jog fenntartva.
  Optimális képfelbontás 1280x800. Ajánlott böngésző : Firefox 7.0